Reloop RP-6000 draaitafel

Reloop RP-6000 draaitafel
€389 *
incl. BTW
Voorradig!
Bestel nu de Reloop DJ Gear!


 
*Elders goedkoper gezien? Bel ons (023-5749408) voor een nog beter aanbod!
De voordeligste Reloop DJ Gear
koop je natuurlijk bij ToneControl.nl

Reloop maakt al lange tijd voordelige, betaalbare draaitafels, CD spelers, MIDI controllers en accessoires voor de DJ van vandaag de dag. Of het nu gaat om een simpele draaitafel zoals de Reloop RP-1000 of Reloop RP-2000, of om een meer technics-lookalike zoals de Reloop RP-4000 M3D of Reloop RP-6000 met zijn geweldige torque, Reloop ontwikkelt het erg betaalbaar en kwalitatief bijzonder goed. De Reloop RP-7000 en hybride Reloop RP-8000 digitale draaitafel zijn Reloop's nieuwste pareltjes.

Meer informatie over de Reloop DJ Gear DDJ SB kopen!

Ook op CD-speler gebied is Reloop erg sterk. Kijk bijvoorbeeld naar de Reloop RMP-1 Scratch MK2, Reloop RMP-2.5 alpha of Reloop RMP-3 alpha spelers. Natuurlijk horen daar ook mixers zijn zoals bijvoorbeeld de Reloop RMX 40 DSP of Reloop RMX 80 mixers. Natuurlijk biedt Reloop ook diverse studio en DJ controllers aan. Populair zijn de Reloop Terminal Mix 2 en Reloop Terminal Mix 4 controllers voor de professionelere DJ, en de Reloop Beatmix en Reloop Mixage voor de beginner. Deze controller worden vaak aangeschaft in combinatie met een set Reloop ADM-5 monitors Voor in de studio zijn de Reloop KeyPad en Reloop Keyfadr ontwikkeld.

Uiteraard verkopen wij ook alle benodigde accessoires voor Reloop gear en andere Pro DJ Gear, zoals flightcases, stofkappen, flightbags en meer!

Belangrijke voordelen van Reloop DJ Gear

  • Betaalbaar
  • De beste service bij ToneControl
  • Zowel actief in het goedkopere als het topsegment

Meer informatie over de Reloop DJ Gear Reloop DJ gear kopen!